Schimmel op muren

Schimmel op muren

Niet alleen is schimmel op de muur ongezond, het zit er bovendien ook nog eens erg onsmakelijk uit. Schimmel op de muren is iets wat elk mens het liefst wil vermijden. Het is namelijk zeer lastig om te verwijderen en bovendien ook nog eens erg hardnekkig. Veel mensen schamen zich ook voor de schimmel op de muur. Als mensen bij je langs komen zouden ze bijvoorbeeld kunnen denken dat je niet netjes bent, of niet proper en niet alles op een juiste wijze schoonmaakt. Maar dat is vaak nooit een reden waardoor er schimmel op een muur of plafond ontstaat. Er zijn namelijk andere redenen waarom schimmel op de muren ontstaat. Welke redenen dat zijn, en hoe dit is op te lossen, wordt behandeld in dit artikel.

Lees meer...

Oorzaken van opstijgend vocht

Oorzaken van opstijgend vocht

De vochthuishouding van de woning is een van de belangrijkste factoren bij het creëeren van een aangename leefomgeving. Het spreekt dan ook voor zich dat er heel wat aandacht aan wordt besteed! Vochtproblemen bedreigen die leefbaarheid echter enorm, en een professionele aanpak is in de meeste gevallen een must.

Lees meer...

Lekkage verhelpen?

Een lekkage vormt voor veel woningbezitters een van de grootste ergernissen. Dit is niet geheel onterecht! Bij een lekkage kan een uiterst vervelende waterschade ontstaan, die vaak erg lastig te verhelpen is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schimmelplekken op muren, plafonds of vloeren. Het duurt zeker enkele maanden voordat het vocht weer uit het hout of beton getrokken is, waarna de schimmelplekken hersteld kunnen worden. U moet er toch niet aan denken dat u een half jaar tegen schimmel aan moet kijken in uw woon- of slaapkamer in huis? Naast de waterschade die een lekkage met zich meebrengt, is het verhelpen van een lekkage een erg ingewikkelde klus.

Lees meer...

Waterschade aan uw huis?

Een lekkage in huis is vaak erg lastig verhelpen, mede door het feit dat de bron van een lekkage in de meeste gevallen nauwelijks met het blote oog te vinden is. Daarbij brengt een lekkage vaak een uiterst vervelende waterschade met zich mee, waarvan de herstelwerkzaamheden maanden kunnen duren. Reden genoeg om bij een lekkage tijdig de hulp van een erkende loodgieter in te schakelen, die u kan helpen bij het verhelpen van de lekkage en de ontstane waterschade. Voorbeelden van waterschade zijn schimmelplekken op muren of plafonds, rottende plekken in het houtwerk van uw dak, enzovoorts. Des te sneller u de hulp van een loodgieter inschakelt, des te kleiner de kans op een blijvende waterschade is!

Lees meer...

Huis goed laten isoleren

Het veranderende klimaat neemt een steeds prominentere rol in binnen onze samenleving. Reden genoeg om de isolatie van uw woning nog een extra keer na te lopen! Door uw isolatie in huis te verbeteren kunt u jaarlijks flink op de energiekosten besparen en draagt u tevens bij aan een beter milieu. Naast een betere isolatie kunt u vanzelfsprekend ook kiezen voor nieuwe apparaten, die minder energie verbruiken. Denk bijvoorbeeld aan een combiketel in plaats van de combinatie van twee losse apparaten (cv-ketel en boiler). Een loodgieter kan u helpen bij het zoeken naar mogelijkheden om de isolatie in uw woning verder te verbeteren.

Lees meer...

Vraag uw offerte aan

Laat vocht je huis niet langer aantasten.
Contacteer ons vandaag nog voor een oplossing van uw vochtproblemen.
Vraag hier je gratis offerte aan.